Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För dig

Nifrom

Lirbos

Dilosets

Hur i hela friden
Kan du klaga på din olycka

När jag har en hel speceriaffär
Och allt jag har är för er

Kan det vara för att
Du kräver varenda droppe
Och varje strimma
Gör dig ännu mer patetisk?

Och att det är du
Som vägrar dela med dig




Fri vers av Blake
Läst 296 gånger
Publicerad 2010-04-01 04:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blake
Blake