Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Wikipedia fun-fact http://en.wikipedia.org/wiki/Makar Bilden:Vintage easter card




Sedoka ~ Fertilitetsgödsling

~*~

Ur makadammet
makar sig fram där makar
och damer som lotus ur

dyn av orddammet
som kastats på marken högt
de vårblommande orden

LPWJ 01/04/10




Bunden vers (Tanka) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 389 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-04-01 08:55



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Flott!
2010-04-02

  Anders Perols
Mycket snyggt!
2010-04-01
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP