Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken kommer tillbaka


Kärleken kommer tillbaka
som dagen efter natten
som lugnet efter stormen

Vi måste förlora kärleken
för att kunna vinna den tillbaka
hoppet måste lämna oss
för att vi ska inse att
det fortfarande finns i oss

Kärleken kommer tillbaka
inte för att vi alltid vill det
utan för att den måste




Fri vers (Modernistisk dikt) av Herr Ångest
Läst 434 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-04-01 15:55



Bookmark and Share


  sommarmoln
Jättefin...och inger hopp:)
2011-06-22

  Annie b'larsson VIP
Åh vá fint...behövde läsa dessa rader.
Tack!
2010-12-07

  Niclas Petersson VIP
Så sant. Och så jävla bra.
Gillar. Mycket.
Bokmärks.
2010-11-25

  * MARY *
Vackert !!!
2010-08-23

  Frans Nilsson
Väldigt vacker! Gillas!!
2010-06-26

  mariasan
Den är så fin, läser den om och om igen. Alla rader är perfekta. TACK!
2010-06-13

    ej medlem längre
kärleken kommer alltid tillbaka, alltid.
2010-04-09

  Linnea K
Sorgsen och hoppfull på en och samma gång.
2010-04-01

  Annie b'larsson VIP
Så vackert och tröstefullt.
Då tror jag på det då.
2010-04-01

  Lady Alassa
Sant
Ingen kan väl finna kärleken men kärleken kan hitta dej
2010-04-01

  etthjärtaäralltidrött
Förtröstansfullt och fint
2010-04-01

  Arro
vackert
2010-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest