Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jubling

först
undrade jag om Hav kan jubla

det var
när jag hörde dess avståndsmummel
en halvmil bort
sedan isen där lämnat de yttersta öarna
och vågor åter kunde smeka dom

sedan
tänkte jag att visst kan det vara så
inte är det bara jag som gläds när bojor bryts

och sak samma kändes det
när idag isen lämnat bryggan
och jag
än en vår
naken kunde bli
havskramad




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-01 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP