Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu kanske ni förstår varifrån seden kommer att vräka i sig ägg till påsk!


Häxan

Jag letat har i unken skrubb
Letat upp den trogna kvasten
Nu behövs ej längre dubb
Jag far ut i lusten, hasten

Bort till ön, den blå i skyn
Brygd, ej kaffe, i min kruka
Kexen kraxar skönt i byn
Kraxar hest som häxor bruka

Nu ska festas loss på ön
Syndas loss på blåa heden
Häxan här har annat kön
Tuppen apa efter seden!

Sent på söndag flaxas hem
Föga nykter, gägg i skägget
Äggen kostar kronor fem
Massor krävs, för häxadrägget!




Bunden vers (Rim) av erkki
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-01 20:00



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
haha så det är så de förlustar sej i påska..eller var det månde du!!!!!men nu har du väl hunnit nykta till och rakat av skägget OCH SÅ ..och antagligen sitter du och biter försiktigt i det dyrbara ägget..stort och rejält och gottit
borde de smaka så mö pluring som du fick försaka!!*

på ren värmländska:SKITBRA!!!!applause!!!
2010-04-05

  Monika A Mirsch VIP
festen när den är som bäst - ha det bra!
2010-04-02

  Berit Robin Lagerholm VIP
Skrattar
ha en så trevlig stund i förlustande på Ön hanehäxan.
hoho
2010-04-01
  > Nästa text
< Föregående

erkki
erkki