Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ha en lugn påsk




Haiku ~ Du Får ett Lila Påskägg av Mig...

~¤~

Maskhålsrymd genom
ovalt universums ägg
återföds livet

LPWJ 01/04/10




Bunden vers (Haiku) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 633 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-04-01 20:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En fantastisk genial påskäggshaiku!


Man kan se din bild ur flera perspektiv!!!


Påskhälsn. Ann
2010-04-03

  Bibbi VIP
Underbart och med önskan om en fin och lugn Påsk!

Applåd!
2010-04-02

    The Poisoned One
Nu förstår jag.
Texten är vacker, egen och kort. Vet att jag borde läsa mer av dig, då jag alltid tycker om det.
2010-04-02

  Yrre VIP
Mycket vackert!! Och, Tack!
2010-04-01

  L Patrik W Johansson VIP
http://en.wikipedia.org/wiki/Wormhole

ha en lugn Påsk, sa Påskharen

Be well,
LPatrikWJ

2010-04-01

  thyra
Detsamma till dig om Påsken! Maskhålsrymd är ett fint ord :)
2010-04-01

  Katinka VIP
Haiku som blir större ju mer man ser på den..som universum.
2010-04-01

    ej medlem längre
Fint...
2010-04-01
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP