Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själva livet

Hör fåglarnas snabba flykt och vingslag.
Själva livet fyller mig med behag.
Få leva, njuta och bara vara.
Behöver inte alltid ha svar och förklara!
Det finns så mycket att lära, förstå och se.
Livet blir större när man lär sig att ge.
Då blir livet mer än förväntningar och krav.
Du blir människan som offrade och gav.
Ser fåglarnas snabba flykt och vingslag.
Själva livet fyller mig med behag.

Skriven 2005-04-08 | Krisstian Lind © 1999-2010




Bunden vers (Rim) av Kristian Lind
Läst 224 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-01 20:50



Bookmark and Share


  kråkan VIP
fint..å sant..
2010-04-02

  Junitvillingen
Finstämt och ödmjukt inför själva livet...som rymmer SÅ många guldkorn - bara vi tillåter oss att se dem. Små, små saker i vardagen som egentligen inte är så små - ofta är det dessutom det lilla som ju är det stora. Mycket fint formulerad dikt och rimorden sitter som en smäck!
2010-04-01

    ej medlem längre
Vilken fin dikt, Kristian!
2010-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Kristian Lind
Kristian Lind