Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här dikten som jag skrev till Paulina la jag upp idag för det är Paulinas födelsedag! :) GRATTIS!


Honungsgryning

Varde ljus; låt stearinet rinna
Varde liv; vackra ögon glimma

Gamla världen tas in återigen
men galopp i nya tankegångar

Gott skratt dikterat av visdom
hennes värden formar meningen

Alstrar rafflande alster
sjungs ut över ryggtavlan

Ögonblicken paketeras för att
varsamt öppnas, avnjutas årligen

Vet ej om det var helt dött,
men här är hoppet återfött

Vår samtid fick smak av framtid
tidningsannonsen kungör Paulina




Fri vers (Modernistisk dikt) av Mattias LTC
Läst 1074 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-01 22:54



Bookmark and Share


  Paulina LH VIP
*applåd*

Alla Paulinor är bäst, och värda att lyfta upp i ljuvlig lyrik... Så är det ju... ;) ;)

Bra skrivet.
:)
2010-04-01

  Larz Gustafsson VIP
Enbart själva titeln är ju poesi i sig!
2010-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Mattias LTC

Mina favoriter
efter mitt självmord