Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven oktober-november 2011.


Oändlig cykel dryftas

jag vill inte ta kontakt med dig och
min spegel förutspår misslyckandena

men jag orkar inte vara ensam

jag tände inte lyset rätt så jag
försöker åtminstone göra om det

men du bara släcker

titta hit om du ser i mitt mörker
en uttjatad krossad muskel avstannar

den här biten var väl fin ändå?
det är rea bara för dig och alla

jag måste gilla dig trots att
du är oförskämt söt

precis som ulvar är jag
mer rädd för dig än vad du är för mig

precis som får är jag
snällare mot dig än vad du är mot mig

ger allt och hjälper alla
jag förtjänar botemedlet

du

förneka mig det inte
förneka mig det inte
förneka mig inte det

suckar - fel

förneka mig det inte
förneka mig det inte
förneka mig det inte

för på?

tänk om någon annan hinner före!
under tiden åldras jag i onödan...

för av!

ni kan inte ens ge mig en KRAM
Kraftig Reaktion Av Medmänsklighet




Fri vers (Modernistisk dikt) av Mattias LTC
Läst 534 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-01-22 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias LTC

Mina favoriter
efter mitt självmord