Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efin

du tänker, alltså finns du
inled inred hjärterum

av alla som stod i kö
fick han som var sist
oväntad kram av dig
vänligaste finaste mö

gott minne
frestelse radierar
pusta ut

läxa på kateder
leendet är facit

på väg någonstans
tiden regnar

livet är en dans
på näckrosor

lukten av inspiration
besjälar strängad ton

vad önskar sig hon
som är så önskad?




Fri vers (Modernistisk dikt) av Mattias LTC
Läst 662 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-30 00:25



Bookmark and Share


    Amisan
Jättebra! De ingående delarna i din text som först inte verkar ha något med varandra att göra bildar en helhet.
2013-09-30

  Angel of love
Väldigt fin..
2013-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Mattias LTC

Mina favoriter
efter mitt självmord