Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här bröllopsdikten skrev jag 26-27 augusti 2010 efter att min vän bad mig skriva en dikt som de skulle kunna ha i sitt bröllopsprogram.


Vigselaktningsvärdiga

ett bröllop
en meter tröskel med
ris som färdkost

äktenskap är ett mästerskap
där båda deltagarna är vinnare

ja, ring mig och vi hör ihop
ja, låt oss dansa livet ut

åtta år går och detta år
får en extra månad

vi ger allt och får allt
altaret har aldrig sett så
bra ut som det gör just nu

tack till prästen som satte
igång festen




Fri vers (Modernistisk dikt) av Mattias LTC
Läst 702 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-10-10 22:00



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Dessvärre är inte alltid båda vinnare.

Bra det där med riset som färdkost och tröskeln som avstamp.
2010-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Mattias LTC

Mina favoriter
efter mitt självmord