Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är en födelsedagsdikt som jag skrev till Ebba von Sydow när hon fyllde 25 år lördagen den 18 februari 2006.


Andarna önskar

Nebulosa föder enastående stjärna rosa
faller ödmjukt ner på jorden

Änglakören ler och stämmer upp i allsång
men de fattas en röst

De vandrar längs Vintergatan i en skallgång
de uppskattar all tröst

De har nu sökt i 25 år
vi följer alla dina spår

Farväl och välkommen
Ebba är nedkommen

Din present är en plats
på himlavalvet

Lysa så många år till
till vår beundran




Fri vers (Fri form) av Mattias LTC
Läst 406 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-06-14 18:25



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Smart dikt, och vad smickrad jag skulle bli om jag var Ebba
2015-06-14

  Larz Gustafsson VIP
Jesus önskar: Att alla ska få frid genom tron på Honom.
2015-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Mattias LTC

Mina favoriter
efter mitt självmord