Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluthunsat



Jaha!

Så ligger då småfolket än en gång risigt till under fotsulan på de styrande.
Går ju lätt för dom att skräna ocg skrika!!!!! Höj pensionsåldern för knegarna! (vi har ju ändå vårt på det torra).

Baktanken är givetvis att fler kolar av innan dom hinner njuta av sin pension.

Fy för den lede sånt samhälle vi lever i, kanske vi skulle söka till Frankrikes lärorika "Jävlaranamma" skola för att få lite skinn på näsan så vi kan visa var skåpet ska stå.

Blir bara så trött, av alla dessa lismande falska reptilers tungor.

Valet blir ganska så lätt.... Generalstrejk!








ME/2010







Fri vers av Madjori
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-02 00:13



Bookmark and Share


  Fokus
Håller med. Vet inte om det beror på att man i Frankrike läser filosofi i skolan som gör att människan sätter ett högre värde på sig som människa än här. Vi behöver absolut den attityden här också. Inte bara Frankrike som är på fötter. Nu reser sig folk i flera länder. Ointresset och likgiltigheten i Sverige skrämmer.
2010-04-04

  tom boreland
varför finns det ingen politisk opposition
mona sahlin ,wetterstrand och ohly rena
patetiska hörnet,
Margaretha Winberg och Gudrun Schyman
det hade varit något
2010-04-02

  lodjuret/seglare VIP
men att få generalerna att gå i strejk måste ju bara vara en uppgift i sig att som bemästra...
2010-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori