Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nåd


Att vara svag är stark och att stå upp är att vara snäll. Mot sig själv. Att ställa upp utan egentlig ork är att vika ner sig. Ge med sig att svika tankarna. Egenvärdet. Gråta tröjan blöt upplyftande, bejakande. Släppa barriärerna och flöda fritt är galenskap, men det bästa sättet att leva. Skratta från djupaste innersta. Samtidigt livsfarlig. Öppen dörr för utnyttjande. Hittar inte balansen. Vinglar. Faller igen. Snubblar på de egna fötterna. På alla stora tankar. Söker morgonens nåd. Efter helvetiska nätter.




Fri vers av Sofie Viktoria
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-02 00:05



Bookmark and Share


  Alfie M
Oj, vad jag känner igen mig i den här texten! Det är verkligen svårt att hitta balansen, men att försöka är steg på vägen. Bra fångat.
2010-04-09

  Niclas Petersson VIP
Många viktiga sanningar och livslärdomar här. Gillar särskilt:
"Släppa barriärerna och flöda fritt är galenskap, men det bästa sättet att leva".
Smärtsamt, vackert och bra.
Gillar!
2010-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Sofie Viktoria
Sofie Viktoria