Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rödstrumpans motto





Bra kvinna reder sig själv,
och skulle det bli sosken
så är det bara att lapa i sig det.







ME/2010




Fri vers av Madjori
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-02 00:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori