Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sång jag hört

Månen ståndar högt i skyn
Gräset nu fått ny kostym
Över tung och blå betong
Hörde jag en vacker sång

Föll han ner mitt framför stan
Sjöng som vacker midnatssvan
Såg sig runt och såg på mig
Rädd, det blev jag faktiskt ej

Där från höger kom en man
Knuffa bort mig, sur som fan
Såg på pojken med sin sång
Skrek att sluta på en gång

Vacker var den sång som var
Nu så är den sången klar
Högerns herrar dräpt en sång
Kvar är asfalt och betong




Bunden vers (Annat versmått) av Blake
Läst 337 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-02 04:20



Bookmark and Share


  Åsa Hall
endast repliken är vaken... Skulle vara kul om du illustrerade den, hade kunnat vara en saga! Mycket sång gång betong det som gör att mina tankar går åt det hållet!
2010-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Blake
Blake