Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kondor

 

släpp din blick
vrid dem ur min syn

med en klo i ryggen 
näbben hackande i mitt vänstra öga

 

vad vill du mig?

 

just den stund där förvåning byts i rädsla

är den kritiska massan 
där verkligheten åter imploderar vår samvaro

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Hannadraken
Läst 253 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-04-02 09:25



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Eva här.
2010-04-19

  Anna*
Oj, så bra! Fantastiska bilder som uttrycker mer än doktorsavhandlingar skulle kunna göra.
2010-04-10

  Lilla My* VIP
Skarpögd dikt som hämtad ur vardag och avundsjukans förvrängda värld!
Snyggt skildrat!!
2010-04-02

  Eva Langrath VIP
Stark dikt som får mig att tänka på manipulation.
2010-04-02

  Anders Perols
Mycket bra skrivet.
2010-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Hannadraken
Hannadraken