Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Publicerad första gången 2009-04-02




eld - repris


aftonhimlens streck
av eld

likt barn som skrattar
sig glada

han bär en obekräftad
liderlighet

likt en strimma snö
vid skogens rand

fågeln i dungen
trånar sitt kalinka
kalinka kalinka

han lever i alpjazzens
landskap och söker ett hem
där kärleken bor

vill börja om från början




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 408 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-04-02 09:52



Bookmark and Share


  Lola
Oj, vad fin!
2010-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP