Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjuk av kärlek

Jag frågar mig alltid dessa frågor,
men de verkar alla vara sanna.
Rosentörne växer upp,
och febern dansar på min panna.

Jag är en trasdocka utan mål och mening,
dricker pissljummen äppelcider.
Rivsår saltade och klara,
ser ingen hur jag lider.

Blicken irrar runt,
svalorna flyger kring mitt huvud,
visslar massor av strunt...

...ni vet sådant där kärlekssvammel.

Jag är sjuk av längtan,
sjuk av förväntan.
Mest är jag sjuk av att bara se...

...dig le.

Men idag,
är jag bara sjuk av kärlek




Fri vers av Furie
Läst 305 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-02 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Furie
Furie