Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pappa fyller år

Där låg den målningen
den som legat där i år

Under flera år, flera födelsedagar
hade jag tvekat

Jag hade alltid tvekat att älska
att tycka om dig

Varje gång jag såg dig
såg jag den förbannade målningen

som aldrig blev klar

Nu efter flera år, flera födelsedagar,
flera blickar på min målning

Jag tror jag är redo att ge dig din
födelsedagspresent

pappa




Fri vers av Furie
Läst 378 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-17 18:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Den har du lagt ned mycket omsorg på och kärlek i.
2011-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Furie
Furie