Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Päronträdet

Du vet min vän,
ingen faller långt ifrån trädet.

Du är precis likadan,
så instängd, så naiv.

Du tror dig veta allt,
och det är sant för så är det.

Du tappar allt du hade kärt,
springer bort, med stora kliv.

Du faller snabbt i mina mått

Snabbt ifrån pärontädet




Fri vers av Furie
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-13 11:35



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag föll långt från äppelträdet och vet betydligt mer än trädet.
2011-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Furie
Furie