Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där ligger jag

Vet du att jag tänker på dig ibland,
bland snö och vissna blad

där ligger jag

frussen och begravd,
precis som på film

där ligger jag

Under rosor och varma täcken,
i din famn tätt intill

där låg jag




Fri vers av Furie
Läst 329 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-10 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Furie
Furie