Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändring

Gandhi sa en gång, att man ska vara den förändring man vill se i världen.

Att sätta sig på ett plan, åka över atlanten, uppleva de bästa dagarna i sitt liv och åka tillbaka - det är en förändring, att vara förändring.

Men det gör ingen skillnad när man kommer hem

för allting frös bara för ett ögonblick.




Fri vers av Furie
Läst 295 gånger
Publicerad 2011-12-08 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Furie
Furie