Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

musik

Musiken du skriver som noter
det känns inte riktigt rätt

Den musik du skriver med penna
verkar aldrig riktigt bra

Varianten du ser med ögonen
duger bara titt som tätt

Då du hör den med öronen
visst är det underbart?

Precis som jag sa..




Fri vers av Furie
Läst 333 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-01 19:28



Bookmark and Share


  dagbokspoesi
annorlunda och bra
2011-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Furie
Furie