Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paprika

Jag lyssnar på musik som ännu inte existerar
jag filosoferar
exprementerar
bland noter och blad
tar en paus
ett skumbad
med ljud och ton

(och vad fan rimmar på det utom "skon")

tar ett andetag till
kliver upp
kan inte sitta still
nynnar igen
skriver ned det sen
bäst att komma ihåg
försöker skriva ned
med
penna, bläck

(shit jag ser ju inget, förbannade smäck)

Vaknar upp morgonen därpå
ögonen segar så
Tittar på lappen
vilken tur att jag skrev ned

("paprika??")

Ge mig kaffe




Fri vers av Furie
Läst 359 gånger
Publicerad 2011-05-14 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Furie
Furie