Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

midsommarvovve

Lagom till midsommar
flög du in

in i mitt hjärta
och in i min själ

utan att fråga, en vink,
nej bara sådär

för evigt att stanna
och för att alltid bli kvar

Älskade Lexi,
du är allt jag har




Fri vers av Furie
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-22 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Furie
Furie