Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knoppande hopp i topp!

Likt en virvelstorm
kom kärleken till mig
en knopp, som bara föll ner
högst upp den satt
på en annars helt bar kvist
jag höll den
jag behöll den
den slog ut i blom
och fler skott kom
och nu när jag vänder mig om
så ser jag att efter många år
fler nya skott har slagit ut
vilken underbar kvist
den håller visst
livet ut...














Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-04-02 13:26



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Takc för en så härligt sprudlande livgivande dikt.
2010-04-02

  Maria T
Vilken underbar knopp
som slog ut i blom
och blommar livet ut
2010-04-02

  Lavinia Röd
Vilken sprudlande härlig dikt! Får mig att le ikapp med solen ;)
2010-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt