Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleken måste segra jag måste tro på det


Vad är starkast hat eller kärlek...

Blicka ner från din himmel Gud!

Se vad människorna gör mot varandra.

Martyrer som bär bomber som dödar oskyldiga människor.

Få dom att förstå Gud att det inte är kärlek till sin nästa att utföra dessa dåd.

Det finns ingen förståelse, det finns ingen nåd för självmordsbombare.

Ord som hat och hämd är förkastliga ord, det enda vi kan är att se på och höra om ondskan varje dag.

Dett här förtär oss människor, äter upp oss innifrån.

Gud jag vet att kärleken finns, men den har kommit i skymundan för allt våld.




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 422 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-04-02 19:52



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Så rätt på
alla sätt och
det är faktiskt
lättare att älska
än att hata, och då
kan man gott bara
vara, slipper om det
gnata och tjata kan då
med andra ord lättare gå
på och om sitt tyckande
så lätt för fram och prata!
2010-04-04

  Larz Gustafsson VIP
Fin bild!
2010-04-02

  Larz Gustafsson VIP
Det finns nåd för alla, men man behöver ta emot den.
Gud är mer engagerad än vi ger Honom cred för.
2010-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP