Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blåkulleresenär

hängkvastad
slängkappsvåt
i ösregnet
strävar hon hemåt
hatten ner över öra och ögon
nu på långfredagsmorgonen

därbak
sorgset ilsken
sitter halvdränkt
katten

kaffekitteln
locklös efter senaste koket
skramlar tomt i blåst

"ett eländigt kalas därborta, egentligen"
muttras från förarplats på kvasten
"den djäveln bara ville ta"
"och inget gav han"
"och uselt eldade han dessutom"
"rätt åt honom att vi alla vände honom rygg och stack"
"hans site på internet var rena falsariet!"
"en så'n resa!"
"nu får han allt sina fiskar varma på den allmänna reklamationsnämnden!"
"det lovade vi alla".

skrattar till sist nöjd inför dessa tankar
tar en sväng in över huset
och landar perfekt
ruskar sig
och går in
tätt följd av katten.




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-02 20:09



Bookmark and Share


    papillon
Till nästa år kan jag inte annat än rekommendera denna sajts välorganiserade blåkullaresa där såväl tids - som rumsmanipulering ingår liksom valfria orgier, guidade turer, och glättig samvaro.
2010-04-04

  Anders P VIP
Andra tider nu.
2010-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP