Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattliga syndare.

Med en blick som avslöjar en flaska rödvin
och händer som söker efter närhet,
kom du hem till mig inatt.
Bad om förlåtelse för ord du slängde som
käftsmällar och
Ursäktade dig för fraser du aldrig sa.

Du tog min hand i din och sa
du var bara min inatt.

Men vems är du alla de andra
nätterna i år?




Fri vers av Niclasdotter
Läst 293 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-03 01:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niclasdotter