Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett tänkt rätt!

Jag tänkt mig Dig mörk
med polisonger
och lång, som en fura
både i dröm och i vaka
en sån smal ståtlig person
i tjusig kostym
det skulle ju smaka...

Så dök du upp
mer, som en kompakt liten björk
blond, ej lång men längre än vad jag var
om kinden rund
i bryggarkavaj i kragen sprund...

Du, som kom ändrade allt
från grunden på stunden!

Ingenting var mer, som förr
när du kom, du, du du!

Men du hade polisonger!





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 405 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-03 09:25



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Alltid nåt :) Härligt skaldar du om hur våra illusioner och fantasier spricker på olika sätt men ett litet grand fanns i alla fall kvar.
2010-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt