Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara förlig vind... .. .

Fick kärleken gå
sin egen väg då
och likt en våg
fram skölja
inte sitt tyckande dölja
utan sin känsla bara följa

Aldrig något krav
aldrig något tvång
till förfång
vilken skön sång

Den skulle spela då
av bara farten
både för sig själv
och för parten den är ju
så klart en så smart en...









Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-03 13:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt