Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

subtiliteter

som gryning tassar sig till morgon

så falnar dag om kväll

skymningsklädd

in i sammetsnatt




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-03 19:00



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Bravo bravo bravo!!! Som silke till själen
2010-04-03

  Fokus
Vacker.
2010-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP