Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

minns du


Minns du
mandelträdens skira vita brudklänning
och den smäckra fågelns flykt
upp i det klarblåa

Minns du
hur dagen aldrig tog slut
och kvällen var ljummen
i bersån

du smekte min hand
jag sökte din blick
vi var unga
och visste ingenting

om bitterhet och skam
inget om grusat hopp

framtiden
sträckte sig som ett pärlband
av dagar
och vi var
obetvingliga

obetvingliga




Fri vers av rebecca d
Läst 340 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-04-03 21:04



Bookmark and Share


  aol
underbart berörande skaldat, så vackert du kan,
2014-01-28

  Amorina
Så vackert skrivet!
2010-04-05

  Drömfångare
Vilken härlig sommarkänsla!
2010-04-05

  Deva
kärleken är blind sägs det, här i en vacker poetisk form.
2010-04-05

  Bibbi VIP
Stort Grattis till placeringen "5uppmärksammade texter"!
2010-04-05

  Fritjof Blom
Vackert.
2010-04-05

  Gunnar Odhner
Var det verkligen så? Eller är det bara som det ser ut i backspegeln?
Men en fin dikt blev det.
2010-04-05

  Björn Donobauer
ja jag minns,
men var det din hand?
minns den bara
som sin frånvaro nu
2010-04-05

  Missi VIP
förtjusande vackert. Känner igen mig allt för väl.
2010-04-04

  Anna*
Ljuvt, sorgesamt, vackert om svunna tiders oskuldsfullhet.
2010-04-04

    Char-Lee
superfint!!
2010-04-03

  Bibbi VIP
Vemodsvacker.
2010-04-03

  Åsa Hall
vackert vackert... ett minne ömt som en droppe!
2010-04-03
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d