Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Credo

 

 

det jag trodde var maktens försvar

det stora hotet

 

skuggan över den lilla flickans frihet

 

slog mig plötsligt idag

i insikten

 

 

där stod de
för många hundra år sen

ett stort antal farbröder 

och försökte finna något gemensamt

 

och så kom de inte på något mer än detta lilla

 

de visste säkert 

det jag förstod idag

 

att om man inte kan formulera sin egen tro
så är en gemensam bekännelse en omöjlighet


ändå försökte de
och på nåt underligt sätt 

fyller det mig med värme

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Hannadraken
Läst 288 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-04 02:04



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tycker om.
2010-04-19

  Anna*
Underbar text! Gillar! Bra!
2010-04-10

    ej medlem längre
att aldrig sluta försöka...
2010-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Hannadraken
Hannadraken