Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödsryckning i hjärnbanken

Jag satt och skrev, tusen ord.
Inga som ville stämma. Denna speciella dag kom torka.
Hand i hand med hjärndöd.

"om jag dör idag så dör jag lycklig"
"om jag lever i en evighet, lever jag lycklig"

Så tog det slut.
Ryggmärgskramp.
Dödsryckning i hjärnbanken.

Ett ljus tändes igen.

"De vackraste ögon ler mot mig.
Det vackraste leendet plirar i din mun.
Det vackraste ord sprudlar ur din själ."

Något blåste ur ljuset.
Fantasimörker sveper in, får mig att glömma,
vad jag vill få sagt;

Jag älskar dig Axel Leonhardt!




Fri vers av Furie
Läst 319 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-04 14:08



Bookmark and Share


  Paulus Johannes Allaverdi
Axel bör vara lycklig han, Anneli.

Duktig flicka ^^
2010-04-04

  Larz Gustafsson VIP
Men det där räcker ju gott och väl.
2010-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Furie
Furie