Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stärka

ja, du kommer alltid vara
den ledsna sidan i mig
den som alltid finns men jag
gömmer
för vad är det värt att kämpa för?

gör mig varken glad eller lycklig
jag ska avvisa dig liksom du gjort mot mig
för jag tror på det

jag tror på gyllene regeln
jag tror inte jag kan ta mer heller
om jag skulle bry mig

dina önskningar om ett
smalare jag
starkare jag
och ett mindre envist jag
jag är jag

därför kan inte du älska mig
för jag är jag




Fri vers av rajaynaya
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-04 18:26



Bookmark and Share


  Lady Alassa
BRA!
Kärlek måste vara oreserverad.
2010-04-04
  > Nästa text
< Föregående

rajaynaya
rajaynaya