Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

luftlätt

luftlätt fladdrar fjärilen
över vårens mark

som svävande dun
viktlös i vinden

når hon ändå
krokusblom




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-04 19:45



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
gillar synen - älskar orden i din dikt
2010-04-05

  Anders P VIP
Krokusen stadigt i jorden och fjärilen, näst intill viktlös. Fin bild av våren
2010-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP