Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

under över alla under


Under över alla under,
se Herren lever
och vi ska leva

ett dagligt under
det som du gjorde
för två tusen år
sedan

och varje dag
på nytt
ett liv
som jag kan
leva

trots allt


tills du en dag
kallar mig
hem


till överflöd
av liv

men redan
nu




Fri vers av rebecca d
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-04 20:00



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"Under över alla under,
se Herren lever
och vi ska leva"

Amen!
2010-04-04

  Larz Gustafsson VIP
Joh 10:10
2010-04-04
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d