Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga ta språnget...

Nära dig i evighet, det är bara du som vet.

Om du släpper in mig i ditt liv, hoppas och ber att du min kärlek ser.

Smärtan i att älska är så stark, orkar du så orkar vi tillsammans.

Skratt och gråt är livets salt, känner starkt du är mitt allt.




Fri vers av Ezmeralda VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-04 20:03



Bookmark and Share


  Lady Alassa
Ett enda hopp... * ... det är allt
2010-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP