Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

äntligt

äntligt
bland alla oss andra
i påskens tid
är hon hämningslös för en stund
den lilla

kastar lycklig syrgasmasken
sjunger rent och klart
ögonglittrigt
om vargen
om bockar Bruse

hurra!
så glad
kan bli
en morfar




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-04-04 21:11



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
morfar och den lilla i varm och god poetiskt famntag
2010-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP