Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppfullt!

Det bästa
är nog att inte
förvänta sig något alls...

Men en god vän sa, stå alltid på noll
men ha en god koll åt olika håll
det kan ju komma en lyckoboll...







Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-05 10:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tänkvärd och sann!

En lyckoboll kan komma rullande när man minst
anar det ...



Hälsn. Ann
2010-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt