Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I timmarna

I timmarna när rösten sprack
likt glaset i en krossad ruta
i timmarna när tårar
föll som regn mot markens kind
när vinden kändes som
en il mot hjärtats öra
då kände jag din kärlek
som en filt om
mina axlar
då visste jag att vårens
blommor ler igen

 




Fri vers (Fri form) av ~~*MariamAurore*~~
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-05 18:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättevackert!!
2010-04-05
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~