Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En föredetta arbetskamrats dotter dog plötsligt den 3:e april, skrev en dikt för att beklaga sorgen för dem.


Ängeln flyger

I sorgens stund, orden är frånvarande
lyfter vingarna, andas in
hjärtat gråter sorg
och evig kärlek dansar
sin sista oföränderliga vals
för allt du var och alltid är
oändligt vacker som ängel
men vi fattas din plats på jorden
Lyfter Mikaela vingarna mot himlen
bortom sorg och förtvivlan
allt det du älskat i minne
Förskönat
beundrat
bevarat
i ängels vingslag
som ekar inom
och sjunger om vida äventyr som var du
en ängels hand rymmer all kärlek vi önskat
du är kvar, så farväl för nu




Fri vers av poetlinan
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-05 18:38



Bookmark and Share


  firefire
vackert i all sorg,tråkigt att höra..starkt skrivet av dig i denna svåra stund..
2010-04-05
  > Nästa text
< Föregående

poetlinan
poetlinan