Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När kärleken är blind

Lyssna till ditt hjärta
när kärleken är blind
Till en vänskap
för en evighet
Med tålamod
som aldrig sviker
Och tårar
som aldrig rinner
För små vackra ord
Älska mig
för den jag är!




Fri vers av An angel with only tears
Läst 391 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-05 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

An angel with only tears
An angel with only tears