Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dödsannonsen till min farfar som dog tisdagen 28/7-09 Texten är från mitt eget hjärta


En älskad farfar

Du var och är en älskad
Make
Far
Svärfar
Morfar och farfar
Och vän

Du var en omsorgsfull människa
med ett varm och livligt hjärta
full av kärlek
som räckte till alla

Du fyllde huset
med prat och skratt
som nu har tystnat

Du fridfullt nu
har lämnat oss

Men våra underbara minnen
har nu satt spår
i våra hjärtan

Och ditt skratt som värmde
finns ännu kvar
inom oss

Dina skämt var inte alltid enkla
att förstå
men nog hade vi roligt ändå

Du var och är ännu älskad
av oss du höll av<3




Fri vers av An angel with only tears
Läst 480 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-03 01:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

An angel with only tears
An angel with only tears