Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man har blivit sårad av både vänner som stod en närmast och ex:t som man älskade så oerhört mycket, så börjar man fundera på hur man ska kunna gå vidare..


Det som står skrivet

Det som står skrivet i stjärnorna
är hemligheten som väntar
Att inse att man måste tro
för att det ska finnas
Och att kunna hoppas
utan att ge upp
Att kunna älska det man förlorat
fast det känns tugnt
Det är dags att förlåta
även det som är svårt.




Fri vers av An angel with only tears
Läst 458 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-06-27 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

An angel with only tears
An angel with only tears