Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det jag kände när jag såg min farfar sista gången på bädden. Och det jag hört andra säga


Istället för hej blev det farväl

Allt gick så fort
Den morgon jag sov så djupt
Fast jag ej förstod hur
Tänkte komma och säga hej
Men istället blev det farväl
Jag förstod ej varför
Men du fanns ej mer
Jag stod vid din sida
Men du såg mig ej
Jag höll i din hand
Den var så kall
Inte alls som jag minns
Du log
Men ej som du brukar
Du var gammal
Men ändå för ung
Jag hörde någon säga
Nu finns han ej mer
Kanske ingen mer än jag
Dina vänner och fru
Kan se eller acceptera
Att du ännu lever kvar
Fast inom mig
Att jag är det enda som finns kvar
Av alla runt omkring
Som är dig lik
Även om jag vore döv och blind
Så vet jag
Att du finns här bredvid



Tre röda rosor på min arm:

Kärlek, Lycka och Evighet

Är det du betyder för mig<3




Fri vers av An angel with only tears
Läst 489 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-06-19 12:49



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Starkt berörande
2010-06-20

  Maiah VIP
Vacker hyllning till en kär person
2010-06-20

    ej medlem längre
Håller verkligen med..den berörde mig verkligen.
Sitter här och gråtar.
Det var vackert skrivet!
Ta hand om dig
2010-06-19

  Bagan
berörande ..
2010-06-19
  > Nästa text
< Föregående

An angel with only tears
An angel with only tears