Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En älskad vänskap som jag gav upp


Tårar lögner och svek

Då sveken bara blir fler och fler
det känns som om de aldrig tar slut
Då de vänskapliga orden slits mer och mer
tills de inte betyder något längre
Då löfterna sviker och går upp i rök
som skiljer vänner åt
Då den kärlek splittras
man känner att tålamodet ej följer länge till
Då det inte finns en chans att reparera
lika bra att ge upp
Då man inte längre orka förlåta
det kommer att ske igen
Då man måste ge upp
det handlar bara om
tårar lögner och svek..




Fri vers av An angel with only tears
Läst 1298 gånger
Publicerad 2010-04-05 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

An angel with only tears
An angel with only tears