Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett underbart förhållande som jag nyligen haft


Ibland när jag saknar

Ibland när jag saknar dig
så tänker jag på oss
och alla minnen som vi delat
Ibland när jag tänker på dig
så känner jag hur mina tårar
faller ner för kinden

Några månader har gått
ändå är det så svårt att glömma
Hur mycket jag än önskar
så har jag börjat drömma om dig
Vaknar varje natt av att jag gråter
varför händer det nu och inte då?

Kanske för att du aldrig sa
varför det tog slut
Vi hade ju det så bra
både i torrt och vått

Kanske gav jag dig
en chans för mycket
För jag trodde på oss
och kämpade för hårt
Men det kommer aldrig att ske igen
för jag finns ej längre där du fann mig
måste försöka gå vidare

Du krossade mitt hjärta
och förtroende totalt
måste bygga upp det på nytt
Vågar inte längre ge
tar inte längre emot
för litar inte på nån

Var det så du ville se mig
helt förstörd?

Du lyssnade till dina vänner
med falsk information
Men du frågade aldrig mig
utan istället skrek du fula ord

Men innerst inne vet du
att jag var och är den enda
som brydde sig om och förstod
hur jobbigt du har

Nu är det försent
för jag går aldrig tillbaka
Vårt underbara liv slutar här nu
för gott!
Hur mycket jag än vill ha dig tillbaka
så kan jag inte låta mig göra det igen

Det enda jag kan behålla
är våra fina minnen
som aldrig glöms..




Fri vers av An angel with only tears
Läst 479 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-05 20:38



Bookmark and Share


  Bagan
fan vad ont det gjorde att läsa..
2010-06-19
  > Nästa text
< Föregående

An angel with only tears
An angel with only tears